Kopen en huren mogelijk

Financieel
 
Behandelingen op basis van Diathermie en Blend (ontharen en verwijderen huidoneffenheden) zijn al snel financieel aantrekkelijk. Jammer als men dan niet de beschikking heeft over een apparaat. Weet men zeker, dan is koop de voordeligste optie. Bij twijfel kan men eerst huren met recht van koop.
 
Keuze van een model
 
Met het basismodel (iD) kunnen alle behandelingen worden gerealiseerd. De opvolgende modellen hebben steeds een paar extra's meer die het werk veraangenamen. Werkt men slechts af en toe, dan is de iD de aanrader. Is het druk, dan een hoger model. Summum is natuurlijk de mogelijkheid om naar wens met en zonder pedalen te werken.
 
 *
 
Afbeelding invoegen  
Kopen van een Nova-Blend

Kopen van een Nova-Blend geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de investeringsregeling (aftrekpost van 28%). Ook kan de btw teruggevraagd worden. Eigendomsoverdracht vindt plaats, na ontvangst volledige betaling. We bieden 2 koopmogelijkheden:
Kopen en afrekenen met i-Deal of Bancontact (of eigen bank)
  • U krijgt 10% korting op de verkoopprijs (in de Webshop al verwerkt)
  • Kopen na huren is mogelijk, zie onderstaande tekst

 
Afbeelding invoegen  
Huren van een Nova-Blend

Momenteel wordt gewerkt aan vernieuwde voorwaarden. Hierdoor wordt het binnenkort weer mogelijk een apparaat uit de Nova-Blend serie te huren of aan te schaffen door middel van huurkoop.
 
 
 

*

 
 
 


 
 
   
 Geen garantie op schade/defecten van snoeren e.d. en te behalen resultaten.